Doe mee en win een clubtribune bij de Hockey Pro League!

Geen hockeyclub kan zonder ze: al die onvermoeibare vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dat de bar draait, de velden er perfect bijliggen, toernooien van de grond komen en scheidsrechters worden opgeleid. Hoogste tijd om deze helden in het zonnetje te zetten!

Wie is jouw favoriete vrijwilliger?

Wie is dé favoriete vrijwilliger met wie jij een eigen clubtribune wil winnen? Upload een foto of gifje waarmee jij op een originele manier laat zien wie je nomineert en vul onderstaand aanmeldformulier in. Dan maak je samen met jouw vrijwilliger én de hele club kans op een eigen Clubtribune tijdens de Grand Final van de Hockey Pro League!

Je kunt meedoen t/m 13 juni, daarna buigt de jury zich over de nominaties. Winnaars krijgen 17 juni persoonlijk bericht en worden op deze site gepubliceerd.

Alle inzendingen

HCGeldermalsen
MHCC Coevorden
Oranje-Rood
HC schiedam
GMHC Goes
De Mezen Harderwijk
Hockeyclub Etten-Leur
BHV Push
image

Weekend vol tophockey

De Hockey Pro League is de nieuwe internationale competitie voor landenteams waarvan de beste vier heren- en damesteams zich plaatsen voor de Grand Final. Deze wordt van 27 t/m 30 juni in Amsterdam gespeeld. De Pro League vervangt o.a. de Champions Trophy en is bovendien een van de kwalificatietoernooien voor de Olympische Spelen van Tokyo 2020. Alle ingrediënten voor een spectaculair hockeyweekend waarin Oranje natuurlijk gaat voor goud!

Wie is jouw favoriete vrijwilliger?