logo

Beleef het EK Shorttrack 2019 vanaf jouw eigen clubtribune!

Het EK Shorttrack 2019 vindt van 11 t/m 13 januari plaats in Dordrecht. Na het succes van het WK Shorttrack in 2017 racen de Nederlandse shorttrackers opnieuw voor oranjegekleurde tribunes. Met uitzinnig publiek en entertainment rond de finaleraces is het een uniek evenement op de internationale shorttrackkalender.

Acht schaatsverenigingen winnen hun eigen Clubtribune!

De jury heeft geproefd, gewikt en gewogen en was verrast over alle vernieuwende Koek & Zopie recepten die door schaatsend Nederland zijn ingestuurd. Juryvoorzitter Tom van Kuyk: ‘Heel leuk om te zien dat zoveel mensen de moeite hebben genomen echt iets creatiefs te bedenken. Als er ooit nog een Elfstedentocht komt, zijn er in ieder geval genoeg creatieve recepten naast de traditionele snert en warme chocolademelk. Dank aan alle inzenders!‘

Deze verenigingen kunnen zich gaan verheugen op het EK Shorttrack in Dordrecht waar ze een Clubtribune met clubgenoten mogen vullen. Gefeliciteerd!

IJsclub Loosdrecht

Koek & Zopie: Chai Latte met kruidkoek

Shorttrack Brabant

Koek & Zopie: Brabantse Koekwaus met een A-sappie

Schaatsvereniging Utrecht, Shorttrack

Koek & Zopie: De energiebooster

Shorttrack Alkmaar

Koek & Zopie: Alkmaarsche kaassoep

IJSportvereniging Alblasserwaard

Koek & Zopie: Kipscake

SIV Zeist

Koek & Zopie: Kick Start

IJsburg

Koek & Zopie: Hurricane

SCT Heerenveen

Koek & Zopie: Echte Oostenrijkse Kaiserschmarrn

Het wordt een onvergetelijke ervaring voor deze acht schaatsverenigingen! Met uitzinnig publiek en entertainment rond de finaleraces is het EK Shorttrack in Dordrecht een uniek evenement op de internationale shorttrackkalender. De winnaars hebben inmiddels ook persoonlijk bericht gekregen.